Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

Lumi. Talvi. Kylmä.

Heissan!
Tuntuupa taas hyvältä tämä kirjoittaminen. Pitkän tauon jälkeen kirjoittaminen innostaa entistäkin enemmän! Ikkunasta ulos katsoessa näkee valkoisen ja kimaltelevan maailman, ikkunoihin on muodostunut kauniita jäisiä kuvioita, muutamat lapset leikkivät lumessa, kaikki on valkoista. On talvi. 

                         

En ole aikaisemmin ollut kummemmin talvi-ihmisiä, mutta nyt mun vaihto-oppilasvuoden jälkeen lunta on ollut jo ikävä. Toki Floridassa oli mahdollisuus nähdä valkoista puuterimaista ainetta maassa, mutta sekin oli sitten vain hiekkaa. Joulusta olen aina ollut innoissani, mutta tänä vuonna joulukin tuntui entistä mukavammalta, sillä tämä ns. suomi-joulu on se,mihin olen tottunut. Tottakai viime joulunakin oli aivan kerrassaan huikeaa, mutta ei se rannalla bikineissä ja tonttulakissa heiluminen vedä vertojaan sille ihanalle suomalaiselle joululle mihin on tottunut. 

                           


Tällä hetkellä kylmyys ei haittaa sitten pätkääkään. Lunta on ollut ikävä, ja nyt sitä saatuani en voi muuta kuin hymyillä! Käytiin eilen ihanalla kävelyllä tuolla Kangasalan metropolissa, jossa sitten nappasin muutamat kivat talviset kuvat. On se luonto vaan niin kaunis talvella!  


Talvisin terveisin, Roosa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti